Image of Woody Harrelson

Woody Harrelson

Woodrick Tracy "Woody" Harrelson (born July 23, 1961) is an American actor and comedian. Harrelson's breakthrough role came in the television sitcom Cheers as bartender Woody Boyd. Notable film characters include basketball hustler Billy Hoyle in White Men Can't Jump, bowler Roy Munson in Kingpin, serial killer Mickey Knox in Natural Born Killers, magazine publisher Larry Flynt in The People vs. Larry Flynt, country singer Dusty in A Prairie Home Companion, bounty hunter Carson Wells in No Country for Old Men, zombie killer Tallahassee in Zombieland, blind piano player/meat salesman Ezra Turner in Seven Pounds, conspiracy nut Charlie Frost in 2012, a delusional man who believes that he is a superhero named Defendor in Defendor and Cpt. Tony Stone in The Messenger. For The People vs. Larry Flynt and The Messenger, Harrelson earned Academy Award nominations for Best Actor and Best Supporting Actor, respectively. Description above from the Wikipedia article Woody Harrelson, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 23, 1961 в Midland - Texas - USA
Кино / ТВ Кредиты:
110
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Кино LBJ 2017-11-10
Известный в фильмах
Poster of Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть 1
Poster of Посланник
Poster of Celebrities Uncensored
Poster of Симпсоны
Фильмография
Кино LBJ Lyndon B. Johnson 2017-11-10
Кино Уилсон Wilson 2017-03-24
Кино Планета обезьян: Война The Colonel 2017-07-11
Кино Стеклянный замок Rex Walls 2017-08-10
Кино Suburbicon 2017-11-02
Кино Три девятки Sergeant Detective Jeffrey Allen 2016-02-19
Series Game Change 2016
Кино Must See TV: A Tribute to James Burrows 2016-02-21
Кино Дуэль Abraham Brant 2016-06-24
Кино Почти семнадцать Mr. Bruner 2016-11-18
Кино Иллюзия обмана 2 Merritt McKinney 2016-06-02
Кино Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть 2 Haymitch Abernathy 2015-11-18
Series Настоящий детектив Martin Hart 2014-01-12
Кино Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть 1 Haymitch Abernathy 2014-11-18
Кино The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 Haymitch Abernathy 2014-11-21
Кино Индюки: Назад в будущее Jake (voice) 2013-10-30
Кино Голодные игры: И вспыхнет пламя Haymitch Abernathy 2013-11-15
Кино Иллюзия обмана Merritt McKinney 2013-05-29
Кино David Blaine: Real or Magic Himself 2013-11-18
Кино Из пекла Harlan DeGroat 2013-12-06
Кино The Hunger Games: Catching Fire Haymitch Abernathy 2013-11-22
Кино Игра изменилась Steve Schmidt 2012-03-09
Кино Голодные игры Haymitch Abernathy 2012-03-12
Кино How to Make Money Selling Drugs Himself 2012-09-07
Кино Семь психопатов Charlie 2012-09-07
Кино Ethos Host 2011-01-01
Кино Секс по дружбе Tommy Bollinger 2011-07-21
Кино The (R)evolution of Immortal Technique Himself 2011-07-01
Кино Бастион Dave Brown 2011-11-23
Кино Method to the Madness of Jerry Lewis Himself 2011-12-17
Кино Sundance Skippy Himself 2010-01-21
Кино Бунраку The Bartender 2010-09-01
Кино Любовный менеджмент Jango 2009-02-08
Кино Simply Raw Himself 2009-02-01
Кино ЗащитнеГ Arthur Poppington / Defendor 2009-09-12
Кино Добро пожаловать в Zомбилэнд Tallahassee 2009-10-07
Кино Посланник Tony Stone 2009-11-13
Кино Zombieland Tallahassee 2009-10-02
Кино 2012 Charlie Frost 2009-10-10
Кино Лунатизм Randall 2008-01-14
Кино Транссибирский экспресс Roy 2008-01-18
Кино Полупрофессионал Monix 2008-02-28
Кино Семь жизней Ezra Turner 2008-12-18
Кино Серфер Jack 2008-09-05
Кино Hempsters: Plant the Seed Himself 2008-05-25
Кино Nanking Bob Wilson 2007-02-10
Кино Штука One Eyed Jack Faro 2007-06-07
Кино The Walker Carter Page III 2007-02-13
Кино Raw for Life Himself 2007-10-16
Кино Старикам тут не место Carson Wells 2007-11-08
Кино Битва в Сиэтле Dale 2007-09-07
Кино Освободите Джимми Roy Arnie (English version, voice) 2006-04-21
Кино Помутнение Ernie Luckman 2006-05-25
Кино Компаньоны Dusty 2006-06-09
Кино Go Further Himself 2005-05-03
Кино The Prize Winner of Defiance, Ohio Kelly Ryan 2005-09-28
Кино Северная страна Bill White 2005-02-12
Кино The Outsider Himself 2005-12-04
Кино Большая белая обуза Raymond Barnell 2005-10-27
Кино North Country Bill White 2005-10-21
Кино She Hate Me Leland Powell 2004-07-30
Кино После заката Stan Lloyd 2004-11-12
Series В настоящее время с Биллом Мейером Unknown 2003-02-21
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Управление гневом Galaxia / Security Guard Gary 2003-04-11
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Хуже не бывает Jason 'Woods' Valley 2003-05-17
Кино Эд из телевизора Ray Pekurny 1999-03-26
Кино Остин Пауэрс: Шпион, который меня соблазнил Woody Harrelson 1999-06-08
Кино Травка Narrator 1999-09-15
Кино Бей в кость Vince Boudreau 1999-12-25
Кино Пальметто Harry Barber 1998-02-20
Кино Welcome to Hollywood Woody Harrelson 1998-10-01
Series Уилл и Грейс Unknown 1998-09-21
Кино The Hi-Lo Country Big Boy Matson 1998-12-30
Кино Тонкая красная линия Sgt. William Keck 1998-12-25
Кино Welcome to Sarajevo Flynn 1997-05-09
Кино Плутовство Sergeant William Schumann 1997-12-25
Кино Заводила Roy Munson 1996-07-04
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Ловец солнца Dr. Michael Reynolds 1996-05-29
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Народ против Ларри Флинта Larry Flynt 1996-10-12
Series Крученый город Unknown 1996-09-17
Кино Денежный поезд Charlie 1995-11-21
Кино I'll Do Anything Ground Zero Hero 1994-02-04
Кино The Cowboy Way Pepper Lewis 1994-06-03
Кино Прирожденные убийцы Mickey Knox 1994-08-25
Кино Непристойное предложение David Murphy 1993-04-07
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Кино Белые люди не умеют прыгать Billy Hoyle 1992-03-26
Кино Доктор Голливуд Hank Gordon 1991-08-02
Кино Лос-Анджелесская история Harris' Boss 1991-02-08
Кино Ted & Venus Homeless Vietnam Veteran 1991-08-08
Кино Cool Blue Dustin 1990-02-27
Кино Mother Goose Rock 'N Rhyme Lou the Lamb 1990-05-19
Кино True Believer Man in Dodd's office 1989-02-17
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Кино Mickey's 60th Birthday Woody Boyd 1988-11-13
Кино She's Having a Baby Woody Harrelson (uncredited) 1988-02-05
Кино Killer Instinct Charlie Long 1988-11-22
Кино Bay Coven Slater 1987-10-25
Кино Дикие кошки Krushinski 1986-02-14
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Чирс Woody Boyd 1982-09-30
Кино Harper Valley P.T.A. Extra (uncredited) 1978-07-02
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18