Image of Ty Olsson

Ty Olsson

From Wikipedia, the free encyclopedia. Ty Olsson (born January 28, 1974) is a Canadian actor. He is best known for voicing the dragon Ord on Dragon Tales and for portraying actual 9/11 victim Mark Bingham in the A&E television film Flight 93. He portrays Benny Lafitte, a vampire in Supernatural.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 28, 1974 в Halifax - Nova Scotia - Canada
Кино / ТВ Кредиты:
77
Впервые появился:
на series Секретные материалы 1993-09-10
Последний проект:
Кино Планета обезьян: Война 2017-07-11
Известный в фильмах
Poster of Однажды в сказке
Poster of Сверхъестественное
Poster of Тайны Смолвиля
Poster of Секретные материалы
Фильмография
Кино Планета обезьян: Война Red Donkey 2017-07-11
Series Transformers: Energon 2017
Series Dragon Tales 2017
Кино Хижина 1950s Mack's Grandpa 2017-03-03
Кино Murder, She Baked: A Peach Cobbler Mystery Sheriff Jim Grant 2016-01-10
Кино Murder, She Baked: A Deadly Recipe Sheriff Jim Grant 2016-06-19
Кино Just the Way You Are Ian 2015-05-09
Series Я – зомби Detective Pratt 2015-03-17
Кино 12 раундов 3 Harris 2015-09-11
Series Сотня Nyko 2014-03-19
Кино Til Death Do Us Part Kevin 2014-01-01
Кино Годзилла Jainway 2014-05-14
Кино Кат Бэнк Harvey 2014-09-10
Кино Borealis Vic Carboneau 2013-01-11
Series Packages from Planet X Troll 2013-07-13
Series Мотив Tim Kelly 2013-02-03
Кино Смертельное падение Castillo 2012-09-05
Кино Кровавый переулок Castillo 2012-02-28
Кино Smart Cookies Tom Royce 2012-11-26
Series Voltron Force Hunk 2011-06-16
Кино Сумерки. Сага. Рассвет: Часть 1 Phil Dwyer 2011-03-15
Кино Behemoth Jack Murray 2011-01-15
Кино Ice Road Terror Jack Simmons 2011-07-11
Кино Восстание Планеты обезьян John Hamil 2011-08-03
Series Ад на колeсах Griggs 2011-11-06
Кино The Killing Game Joe Quinn 2011-10-30
Series Однажды в сказке Hordor 2011-10-23
Series Живая мишень Unknown 2010-01-17
Кино Seven Deadly Sins Hank Grace 2010-07-11
Кино 2012 AF1 Officer 2009-10-10
Кино Жаркий полдень Dennis Walken 2009-04-04
Series Impact 2009-06-21
Series Defying Gravity 2009-08-02
Кино Mayerthorpe Constable Brock Myrol 2008-02-10
Кино Past Lies Lawrence 2008-03-24
Кино Теория хаоса Evil Ferryman 2008-03-14
Series Сердце Bruce Tatum 2007-10-14
Series Flash Gordon Unknown 2007-08-10
Кино Рождественское ограбление Sheriff Hank Harrison 2007-11-25
Кино Чужие против Хищника: Реквием Nathan 2007-12-25
Кино Second Sight Peter Pritchard 2007-12-01
Series Ясновидец Manetti 2006-07-07
Кино Flight 93 Mark Bingham 2006-01-30
Series Эврика Deputy Andy 2006-07-18
Series The Evidence Unknown 2006-03-22
Кино Firestorm: Last Stand at Yellowstone 2006-09-04
Series Люди в деревьях Unknown 2006-09-12
Кино Her Sister's Keeper Luke Grant 2006-11-26
Series Being Ian Kyle Kelley (voice) 2005-01-01
Кино Missing in America Soldier 2005-01-01
Кино Хаос Damon Richards 2005-01-17
Кино Просто друзья Tim 2005-11-23
Series Сверхъестественное Benny Lafitte 2005-09-13
Series Class of the Titans Herry 2005-12-31
Кино The Ranch Other David 2004-07-05
Кино Широко шагая Deputy 2004-04-02
Кино G.I. Joe: Valor vs. Venom Storm Shadow (voice) 2004-09-14
Series Звездный крейсер Галактика Unknown 2004-10-18
Кино G.I. Joe: Spy Troops Storm Shadow (voice) 2003-09-23
Series Мертвые, как я Unknown 2003-06-27
Series Вернуть из мертвых Unknown 2003-10-30
Кино Ignition Conor's Partner 2002-01-17
Кино День Святого Валентина Jock 2001-02-01
Series Тайны Смолвиля Unknown 2001-10-16
Series Night Visions Unknown 2001-07-12
Кино A Storm in Summer Biker 2000-02-27
Series Андромеда Unknown 2000-10-02
Series Тёмный ангел Driver 2000-10-03
Кино Behind the Mask Truck Driver 1999-02-28
Кино Лэйк Плэсид: Озеро страха State Trooper 1999-07-15
Кино The Sheldon Kennedy Story Mark 1999-10-02
Кино The Inspectors Skell 1998-09-20
Series The Crow: Stairway to Heaven Unknown 1998-09-25
Series Звездные врата: ЗВ-1 Unknown 1997-07-27
Series The Outer Limits Franklin / ... 1995-03-26
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10